閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 244 |
月別閲覧数
| 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | 12月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 31 | 2 | 4 | 1 | 31 | 2 | 0 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 155 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 173 |
| ウクライナ | 30 |
| ドイツ | 9 |
| ベルギー | 4 |
| オーストラリア | 3 |
| ラトビア | 3 |
| 中華人民共和国 | 2 |
| フランス | 2 |
| オランダ | 2 |
| アルゼンチン | 1 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Mateo | 89 |
| Mountain View | 23 |
| Durham | 17 |
| Ternopil | 15 |
| San Jose | 4 |
| Lewes | 3 |
| Orem | 3 |
| Chicago | 2 |
| Kiev | 2 |
| Odessa | 2 |