閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 209 |
月別閲覧数
2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 3 | 72 | 11 | 9 | 31 | 2 | 3 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 116 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 154 |
ウクライナ | 29 |
ドイツ | 7 |
オーストラリア | 3 |
ベルギー | 3 |
中華人民共和国 | 2 |
フランス | 2 |
バングラデシュ | 1 |
コートジボアール | 1 |
アイルランド | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 89 |
Mountain View | 20 |
Durham | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Blue Bell | 1 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Emeryville | 1 |