Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 209 |
Total Visits per Month
febbraio 2025 | marzo 2025 | aprile 2025 | maggio 2025 | giugno 2025 | luglio 2025 | agosto 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 3 | 72 | 11 | 9 | 31 | 2 | 3 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 116 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
Stati Uniti | 154 |
Ucraina | 29 |
Germania | 7 |
Australia | 3 |
Belgio | 3 |
Cina | 2 |
Francia | 2 |
Bangladesh | 1 |
Costa d'Avorio | 1 |
Irlanda | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 89 |
Mountain View | 20 |
Durham | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Blue Bell | 1 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Emeryville | 1 |