Statistika

Kokku külastusi

Vaatamisi
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Kokku külastusi kuus

juuni 2025 juuli 2025 august 2025 september 2025 oktoober 2025 november 2025 detsember 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

Allalaadimisi

Vaatamisi
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Top riigid

Vaatamisi
United States 173
Ukraine 30
Germany 9
Belgium 4
Australia 3
Latvia 3
China 2
France 2
Netherlands 2
Argentina 1

Top linnad

Vaatamisi
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2