閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

月別閲覧数

February 2025 March 2025 April 2025 May 2025 June 2025 July 2025 August 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

国別閲覧数

件数
United States 154
Ukraine 29
Germany 7
Australia 3
Belgium 3
China 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d’Ivoire 1
Ireland 1

都市別閲覧数

件数
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1