Статистика
Общо Посещения
Посещения | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 197 |
Общо Посещения за Месец
Декември 2024 | Януари 2025 | Февруари 2025 | Март 2025 | Април 2025 | Май 2025 | Юни 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 8 | 3 | 3 | 72 | 11 | 9 | 24 |
Изтеглени Файлове
Посещения | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 103 |
Посещения по Страна
Посещения | |
---|---|
United States | 143 |
Ukraine | 28 |
Germany | 7 |
Australia | 3 |
Belgium | 3 |
China | 2 |
France | 2 |
Bangladesh | 1 |
Côte d’Ivoire | 1 |
Ireland | 1 |
Посещения по Град
Посещения | |
---|---|
San Mateo | 85 |
Durham | 17 |
Mountain View | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Hangzhou | 1 |
Houston | 1 |