Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 197

Total de visitas por mês

Dezembro 2024 Janeiro 2025 Fevereiro 2025 Março 2025 Abril 2025 Maio 2025 Junho 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 8 3 3 72 11 9 24

Download de arquivos

Visualizações
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 103

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 143
Ucrânia 28
Alemanha 7
Austrália 3
Bélgica 3
China 2
França 2
Bangladesh 1
Costa do Marfim 1
Irlanda 1

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 85
Durham 17
Mountain View 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Hangzhou 1
Houston 1