Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Total de visitas por mês

Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025 Setembro 2025 Outubro 2025 Novembro 2025 Dezembro 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 31 2 4 1 31 2 0

Download de arquivos

Visualizações
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 155

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 173
Ucrânia 30
Alemanha 9
Bélgica 4
Austrália 3
Letônia 3
China 2
França 2
Holanda 2
Argentina 1

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2