Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Total de visitas por mês

Fevereiro 2025 Março 2025 Abril 2025 Maio 2025 Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

Download de arquivos

Visualizações
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 154
Ucrânia 29
Alemanha 7
Austrália 3
Bélgica 3
China 2
França 2
Bangladesh 1
Costa do Marfim 1
Irlanda 1

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1