Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 214 |
Total Visits per Month
April 2025 | May 2025 | June 2025 | July 2025 | August 2025 | September 2025 | October 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 11 | 9 | 31 | 2 | 4 | 1 | 3 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 132 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
United States | 158 |
Ukraine | 29 |
Germany | 7 |
Australia | 3 |
Belgium | 3 |
China | 2 |
France | 2 |
Bangladesh | 1 |
Côte d’Ivoire | 1 |
Ireland | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 89 |
Mountain View | 23 |
Durham | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Blue Bell | 1 |
Changchun | 1 |
Cypress | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |