Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 244

Общо Посещения за Месец

Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025 Ноември 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 9 31 2 4 1 31 2

Изтеглени Файлове

Посещения
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 151

Посещения по Страна

Посещения
United States 173
Ukraine 30
Germany 9
Belgium 4
Australia 3
Latvia 3
China 2
France 2
Netherlands 2
Argentina 1

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2