İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 209

Aylık Toplam Ziyarat

二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 72 11 9 31 2 3

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 116

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
美国 154
乌克兰 29
德国 7
澳大利亚 3
比利时 3
中国 2
法国 2
孟加拉 1
象牙海岸 1
爱尔兰 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Emeryville 1