Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 241

Total Visits per Month

aprile 2025 maggio 2025 giugno 2025 luglio 2025 agosto 2025 settembre 2025 ottobre 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 11 9 31 2 4 1 30

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 139

Top Country Views

Views
Stati Uniti 172
Ucraina 30
Germania 8
Belgio 4
Australia 3
Lettonia 3
Cina 2
Francia 2
Paesi Bassi 2
Argentina 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
San Jose 4
Lewes 3
Orem 3
Chicago 2
Kiev 2
Odessa 2