Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 206 |
Total Visits per Month
január 2025 | február 2025 | március 2025 | április 2025 | május 2025 | június 2025 | július 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 3 | 3 | 72 | 11 | 9 | 31 | 2 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 110 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
United States | 152 |
Ukraine | 28 |
Germany | 7 |
Australia | 3 |
Belgium | 3 |
China | 2 |
France | 2 |
Bangladesh | 1 |
Côte d’Ivoire | 1 |
Ireland | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 89 |
Mountain View | 20 |
Durham | 17 |
Ternopil | 15 |
Kiev | 2 |
Odessa | 2 |
Blue Bell | 1 |
Changchun | 1 |
Dneprodzerzhinsk | 1 |
Hangzhou | 1 |