Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 206

Total Visits per Month

január 2025 február 2025 március 2025 április 2025 május 2025 június 2025 július 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 3 72 11 9 31 2

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 110

Top Country Views

Views
United States 152
Ukraine 28
Germany 7
Australia 3
Belgium 3
China 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d’Ivoire 1
Ireland 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 20
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Dneprodzerzhinsk 1
Hangzhou 1