Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 214

Total Visits per Month

April 2025 May 2025 June 2025 July 2025 August 2025 September 2025 October 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 11 9 31 2 4 1 3

File Downloads

Views
Інноваційні частина 2 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

Top Country Views

Views
United States 158
Ukraine 29
Germany 7
Australia 3
Belgium 3
China 2
France 2
Bangladesh 1
Côte d’Ivoire 1
Ireland 1

Top City Views

Views
San Mateo 89
Mountain View 23
Durham 17
Ternopil 15
Kiev 2
Odessa 2
Blue Bell 1
Changchun 1
Cypress 1
Dneprodzerzhinsk 1