Skip navigation
Páxina Inicial
Percorrer
Comunidades
& Coleccións
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Axuda
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Entrar en:
Páxina persoal
Recibir actualizacións
por correo electrónico
Editar Perfil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Procura:
Todo o Dspace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
por
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Resultados 1-33 de 33.
anterior
1
seguinte
Resultados en Items:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Thesis Abstract
Dec-2018
24-Jan-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Копійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Ковальчук, Тетяна Петрівна
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках
Гуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis Abstract
2018
26-Feb-2018
Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3
Жебрацький, Р.В.
;
Zhebratskyy, R.V.
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Глемба, Марія Богданівна
;
Glemba, M.B.
Thesis Abstract
2018
26-Feb-2018
Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Очкурьова, Христина Федорівна
;
Ochkuryova, H.F.
Thesis Abstract
2018
21-Feb-2018
Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Богачик, Наталія Володимирівна
;
Bohachyk, N.V.
Thesis Abstract
2018
21-Feb-2018
Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.
Дуда, Оксана Володимирівна
;
Duda, O.V.
Thesis Abstract
2018
26-Feb-2018
Дослідження процесу сушіння томатів
Корнутяк, Оксана Валеріївна
;
Kornutyak, O.V.
Thesis Abstract
Dec-2018
23-Dec-2018
Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Ходоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstract
Dec-2018
23-Dec-2018
Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Ляшонка, Юрій Андрійович
Thesis Abstract
2018
26-Feb-2018
Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу
Паскевич, Вікторія Михайлівна
;
Paskevych, V.M.
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Ганиш, Василь Ігорович
Thesis Abstract
2018
14-Feb-2018
Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин
Олексів, Валентина Романівна
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні
Смерик, Віталій Володимирович
Thesis Abstract
2018
16-Feb-2018
Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.
Вовчко, Олег Мирославович
;
Vovchko, O.M.
Thesis Abstract
Dec-2018
20-Dec-2018
Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Ванат, Галина Романівна
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн
Притулюк, Наталія Володимирівна
;
Prituluk, N.V.
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів
Кічула, Дмитро Вадимович
;
Kichula, D.V.
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Сабітов, Денис Едуардович
;
Sabitov, D.E.
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів
Cіканович, Іван Володимирович
;
Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract
Dec-2018
23-Dec-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstract
2018
20-Feb-2018
Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Давида, Василина Олегівна
;
Davyda, V.O.
Thesis Abstract
Dec-2018
24-Dec-2018
Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
Березовська, Лілія Володимирівна
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Розробка нового виду консервів з артишоком
Третяк, Христина Богданівна
;
Tretiak, Kh.B.
Thesis Abstract
2018
18-Feb-2018
Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні
Павлович, Марія Володимирівна
;
Pavlovych, M.V.
Thesis Abstract
2018
20-Feb-2018
Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
Угрин, Юрій Васильович
;
Uhryn, Y.V.
Thesis Abstract
Dec-2018
9-Jan-2019
Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Луцко, Любов Богданівна
;
Lutsko, Liubov
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Баюк, Степан Ярославович
Thesis Abstract
Dec-2018
20-Dec-2018
Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику
Береза, Катерина Сергіївна
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Горожанський, Олександр Ярославович
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Кафтан, Анатолій Іванович
Resultados 1-33 de 33.
anterior
1
seguinte
Discover
Author
1
Bohachyk, N.V.
1
Cіканович, Іван Володимирович
1
Davyda, V.O.
1
Duda, O.V.
1
Glemba, M.B.
1
Kichula, D.V.
1
Kornutyak, O.V.
1
Lutsko, Liubov
1
Matunyak, Solomia
1
Ochkuryova, H.F.
1
Paskevych, V.M.
1
Pavlovych, M.V.
1
Prituluk, N.V.
1
Sabitov, D.E.
1
Sikanovich, I.V.
1
Tretiak, Kh.B.
1
Uhryn, Y.V.
1
Vovchko, O.M.
1
Zhebratskyy, R.V.
1
Баюк, Степан Ярославович
.
next >
Subject
16
181
16
харчові технології
12
664.8
4
664
3
665.3
3
canned food
3
fatty acid composition
3
freezing
3
lactic acid microorganisms
3
жирнокислотний склад
3
заморожування
3
консерви
3
молочнокислі мікроорганізми
2
664.8/.9
2
blend
2
casein
2
cooling
2
fruit
2
kefir
2
nitrates
.
next >
Date issued
33
2018
by languages
29
uk