Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-33 隞� 33.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Thesis Abstract
十二月-2018
24-一月-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Thesis Abstract
十二月-2018
21-十二月-2018
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Копійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstract
十二月-2018
21-十二月-2018
Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Ковальчук, Тетяна Петрівна
Thesis Abstract
十二月-2018
21-十二月-2018
Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках
Гуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3
Жебрацький, Р.В.
;
Zhebratskyy, R.V.
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем
Глемба, Марія Богданівна
;
Glemba, M.B.
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратів
Очкурьова, Христина Федорівна
;
Ochkuryova, H.F.
Thesis Abstract
2018
21-二月-2018
Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками
Богачик, Наталія Володимирівна
;
Bohachyk, N.V.
Thesis Abstract
2018
21-二月-2018
Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.
Дуда, Оксана Володимирівна
;
Duda, O.V.
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Дослідження процесу сушіння томатів
Корнутяк, Оксана Валеріївна
;
Kornutyak, O.V.
Thesis Abstract
十二月-2018
23-十二月-2018
Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Ходоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstract
十二月-2018
23-十二月-2018
Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Ляшонка, Юрій Андрійович
Thesis Abstract
2018
26-二月-2018
Отримання молочних білків за допомогою електрофорезу
Паскевич, Вікторія Михайлівна
;
Paskevych, V.M.
Thesis Abstract
十二月-2018
21-十二月-2018
Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Ганиш, Василь Ігорович
Thesis Abstract
2018
14-二月-2018
Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин
Олексів, Валентина Романівна
Thesis Abstract
十二月-2018
26-十二月-2018
Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні
Смерик, Віталій Володимирович
Thesis Abstract
2018
16-二月-2018
Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.
Вовчко, Олег Мирославович
;
Vovchko, O.M.
Thesis Abstract
十二月-2018
20-十二月-2018
Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Ванат, Галина Романівна
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн
Притулюк, Наталія Володимирівна
;
Prituluk, N.V.
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів
Кічула, Дмитро Вадимович
;
Kichula, D.V.
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Сабітов, Денис Едуардович
;
Sabitov, D.E.
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів
Cіканович, Іван Володимирович
;
Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract
十二月-2018
23-十二月-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstract
2018
20-二月-2018
Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоїв
Давида, Василина Олегівна
;
Davyda, V.O.
Thesis Abstract
十二月-2018
24-十二月-2018
Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
Березовська, Лілія Володимирівна
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Розробка нового виду консервів з артишоком
Третяк, Христина Богданівна
;
Tretiak, Kh.B.
Thesis Abstract
2018
18-二月-2018
Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванні
Павлович, Марія Володимирівна
;
Pavlovych, M.V.
Thesis Abstract
2018
20-二月-2018
Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
Угрин, Юрій Васильович
;
Uhryn, Y.V.
Thesis Abstract
十二月-2018
9-一月-2019
Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Луцко, Любов Богданівна
;
Lutsko, Liubov
Thesis Abstract
十二月-2018
26-十二月-2018
Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Баюк, Степан Ярославович
Thesis Abstract
十二月-2018
20-十二月-2018
Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику
Береза, Катерина Сергіївна
Thesis Abstract
十二月-2018
26-十二月-2018
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Горожанський, Олександр Ярославович
Thesis Abstract
十二月-2018
26-十二月-2018
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Кафтан, Анатолій Іванович
蝏�� 1-33 隞� 33.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
1
Bohachyk, N.V.
1
Cіканович, Іван Володимирович
1
Davyda, V.O.
1
Duda, O.V.
1
Glemba, M.B.
1
Kichula, D.V.
1
Kornutyak, O.V.
1
Lutsko, Liubov
1
Matunyak, Solomia
1
Ochkuryova, H.F.
1
Paskevych, V.M.
1
Pavlovych, M.V.
1
Prituluk, N.V.
1
Sabitov, D.E.
1
Sikanovich, I.V.
1
Tretiak, Kh.B.
1
Uhryn, Y.V.
1
Vovchko, O.M.
1
Zhebratskyy, R.V.
1
Баюк, Степан Ярославович
.
next >
Subject
16
181
16
харчові технології
12
664.8
4
664
3
665.3
3
canned food
3
fatty acid composition
3
freezing
3
lactic acid microorganisms
3
жирнокислотний склад
3
заморожування
3
консерви
3
молочнокислі мікроорганізми
2
664.8/.9
2
blend
2
casein
2
cooling
2
fruit
2
kefir
2
nitrates
.
next >
by type of content
33
Thesis Abstract
by languages
29
uk