Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 201-202 зі 202 (час пошуку: 0.009 секунди).
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
гру-2024
2-січ-2025
Розроблення технології булки для бургера, збагаченої біологічно активними речовинами перцю солодкого, та її застосування в хлібопекарському цеху
Демидась, Олег Віталійович
;
Demydas, Oleh Vitaliiovych
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукції
Кравець, Тетяна Ігорівна
;
Kravets, Tetiana Ihorivna
Розкриття
за авторами
1
Adamishyn, Olha
1
Albanskа, Iryna Tarasivna
1
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
1
Arutiunian, David Aramovych
1
Baida, Nataliia
1
Bakalets, Oleh
1
Bazar, Oksana Stanislavivna
1
Berehovyi, Roman
1
Bereketa V.P.
1
Bernadina, Olena Mykolaivna
1
Bilous, Olesia Mykolaivna
1
Bilyk I.V.
1
Bohachyk, N.V.
1
Boiko, Liuba
1
Borsuk, Ivan Petrovich
1
Borys, Liubov Ihorivna
1
Boyko, Nazarii Romanovych
1
Budzinskyi А.S.
1
Carbin, Nadiya Ihorivna
1
Chaykivskyy, Adam
.
далі >
за темами
116
181
116
харчові технології
68
664
21
664.8
14
664.661
11
жирнокислотний склад
10
637.146
10
bread
10
butter
10
хліб
9
fatty acid composition
8
technology
8
wheat flour
8
консервування
8
органолептичні показники
8
технологія
7
freezing
7
microwave processing
7
raw milk
7
заморожування
.
далі >
за датою випуску
29
2024
36
2023
14
2022
28
2021
31
2020
31
2019
33
2018
за типом вмісту
169
Master Thesis
33
Thesis Abstract
за мовами
198
uk