Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Tytuł: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Inne tytuły: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Authors: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Data wydania: 12-gru-2013
Date of entry: 30-paź-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
265-266.djvu32,5 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi