Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
| Tytuł: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною |
| Inne tytuły: | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream |
| Authors: | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M. |
| Data wydania: | 12-gru-2013 |
| Date of entry: | 30-paź-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль, Україна |
| Zakresu czasowego: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 63.674 664.7 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi