Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Titre: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Autre(s) titre(s): Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Auteur(s): Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Date de publication: 12-déc-2013
Date of entry: 30-oct-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
265-266.djvu32,5 kBDjVuVoir/Ouvrir
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.