Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
| Titre: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною |
| Autre(s) titre(s): | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream |
| Auteur(s): | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M. |
| Date de publication: | 12-déc-2013 |
| Date of entry: | 30-oct-2014 |
| Editeur: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 63.674 664.7 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 |
| Content type: | Article |
| Collection(s) : | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| 265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| 265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.