Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Název: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Další názvy: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Autoři: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Datum vydání: 12-pro-2013
Date of entry: 30-říj-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
265-266.djvu32,5 kBDjVuZobrazit/otevřít
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.