Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Заглавие: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною |
Други Заглавия: | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream |
Автори: | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M. |
Дата на Публикуване: | 12-Дек-2013 |
Date of entry: | 30-Окт-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 63.674 664.7 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.