Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Título: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною |
Outros títulos: | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream |
Authors: | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M. |
Data de edición: | 12-Dec-2013 |
Date of entry: | 30-Oct-2014 |
Editor: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 63.674 664.7 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 |
Content type: | Article |
Aparece nas Coleccións | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Ver/abrir | |
265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados