Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Title: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Other Titles: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Authors: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Issue Date: 12-dec-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
265-266.djvu32,5 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!