このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

タイトル: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
その他のタイトル: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
著者: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
発行日: 12-12月-2013
Date of entry: 30-10月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDF見る/開く
265-266.djvu32,5 kBDjVu見る/開く
265-266__COVER.png199,1 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。