Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Titulua: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Beste titulu batzuk: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Egilea: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Gordailuaren-data: 12-Dec-2013
Date of entry: 30-Oct-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
265-266.djvu32,5 kBDjVuBistaratu/Ireki
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.