Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Tittel: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Alternative titler: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Authors: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Utgivelsesdato: 12-des-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFVis/Åpne
265-266.djvu32,5 kBDjVuVis/Åpne
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright