Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
| Pealkiri: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною |
| Teised pealkirjad: | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream |
| Autor: | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M. |
| Ilmumisaasta: | 12-det-2013 |
| Date of entry: | 30-okt-2014 |
| Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
| UDC: | 63.674 664.7 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 |
| Content type: | Article |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| 265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| 265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| 265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.