このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorМацько, Л.М.-
dc.contributor.authorПоліщук, Г.Є.-
dc.contributor.authorМартич, В.В.-
dc.contributor.authorРибак, О.М.-
dc.contributor.authorMatsko, L.M.-
dc.contributor.authorPolishchuk, G.E.-
dc.contributor.authorMartich, V. V.-
dc.contributor.authorRуbak, O.M.-
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2013 рокуuk
dc.date.accessioned2014-10-30T14:46:41Z-
dc.date.available2014-10-30T14:46:41Z-
dc.date.issued2013-12-12-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleМорозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиноюuk
dc.title.alternativeTechnologi-functional vegetative raw materials in ice creamuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc63.674uk
dc.subject.udc664.7-
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFGöster/Aç
265-266.djvu32,5 kBDjVuGöster/Aç
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.