Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Títol: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Altres títols: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Autor: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Data de publicació: 12-de -2013
Date of entry: 30-d’o-2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 63.674
664.7
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFVeure/Obrir
265-266.djvu32,5 kBDjVuVeure/Obrir
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.