Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
| Tittel: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною | 
| Alternative titler: | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream | 
| Authors: | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M.  | 
| Utgivelsesdato: | 12-des-2013 | 
| Date of entry: | 30-okt-2014 | 
| Forlag: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна | 
| Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року | 
| UDC: | 63.674 664.7  | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 | 
| Content type: | Article | 
| Vises i samlingene: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) | 
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| 265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| 265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Vis/Åpne | 
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright