Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Назва: | Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною |
Інші назви: | Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream |
Автори: | Мацько, Л.М. Поліщук, Г.Є. Мартич, В.В. Рибак, О.М. Matsko, L.M. Polishchuk, G.E. Martich, V. V. Rуbak, O.M. |
Дата публікації: | 12-гру-2013 |
Дата внесення: | 30-жов-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2013 року |
УДК: | 63.674 664.7 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
265-266.pdf | 65,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
265-266.djvu | 32,5 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
265-266__COVER.png | 199,1 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.