Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006

Назва: Морозиво з технологічно-функціональною рослинною сировиною
Інші назви: Technologi-functional vegetative raw materials in ice cream
Автори: Мацько, Л.М.
Поліщук, Г.Є.
Мартич, В.В.
Рибак, О.М.
Matsko, L.M.
Polishchuk, G.E.
Martich, V. V.
Rуbak, O.M.
Дата публікації: 12-гру-2013
Дата внесення: 30-жов-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 11-12 грудня 2013 року
УДК: 63.674
664.7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5006
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
265-266.pdf65,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
265-266.djvu32,5 kBDjVuПереглянути/відкрити
265-266__COVER.png199,1 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.