Browsing by Author Дацишин, Катерина Євгенівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 36 of 36
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article201831-Oct-2018Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milkЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна
Article5-Dec-201211-Feb-2016Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.
Conference AbstractNov-201821-Dec-2018Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацієюЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Наталія Василівна
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залозиЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita
Article201831-Oct-2018Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Article8-Oct-201521-Dec-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Article5-Dec-201211-Feb-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
-20227-Jun-2024Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна
-Jan-201711-May-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations20237-Jun-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations202117-Nov-2021Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-Jun-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendationsSep-20174-Feb-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsJun-201813-Jun-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Системи сертифікації технологічних процесів на підприємствах харчової промисловостіДацишин, Катерина Євгенівна; Шпилик, Олександра Богданівна
Conference Abstract201721-Jan-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract201731-Oct-2018Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна
Conference Abstract14-May-20203-Jun-2020Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидівЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O.
Article201721-Jan-2018Підбір умов для препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молока у нативних умовахЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Реалізація молочної сироваткиДацишин, Катерина Євгенівна; Дуда, М. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Duda, M. I.
Conference Abstract6-dec-202321-jan-2024Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напоюЖурбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Conference Abstract24-maj-202319-jul-2023Сироваткови ферментований напій із підвищеним вмістом білкаДацишин, Катерина Євгенівна; Чижевська, М. М.; Datsyshyn, K. Ye.; Chyzhevska, M. M.
Patent27-nov-201721-jan-2018Спосіб препаративного електрофорезу протеїнів сироватки молокаЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, Volodymyr Hlibovych; Крупа, Ольга Миколаївна; Krupa, Olha Mykolaivna; Дацишин, Катерина Євгенівна; Datsyshyn, Kateryna Yevhenivna
Methodical recommendations201831-okt-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робітКрупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201831-Oct-2018Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-Dec-201628-Apr-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
-Jan-201711-May-2017"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations; Methodical recommendations201713-Sep-2018Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дацишин, Катерина Євгенівна; Рибак, Ольга Миколаївна
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Тонізуючий молоковмісний ферментований напійДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, Р. І.
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L.
Laboratory InstructionsSep-201714-Jun-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsSep-201714-Jun-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робітДацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201710-Sep-2018Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Article14-Dec-201117-Feb-2016Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50Юкало, В.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна