Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Başlık: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Yazarlar: Крупа, Ольга Миколаївна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Карпик, Галина Вікторівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.
Yayın Tarihi: 2023
Date of entry: 7-Haz-2024
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, ТНТУ
Page range: 34
Özet: У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційна робота є показником рівня отриманих знань, на підставі якої Екзаменаційна комісія визначає відповідність знань здобувачів вимогам освітньої програми та приймає рішення про присвоєння здобувачеві освітнього ступеня «бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Технології харчових виробництв», «Проєктування підприємств харчової промисловості», а також набуття навичок з проєктування підприємств харчової промисловості. Набуті знання та навички можуть бути використані під час виробничо-технологічної, проєктної діяльності випускників даної спеціальності.
Content: 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи
2. Організація виконання кваліфікаційної роботи
3. Тематика кваліфікаційних робіт
4. Структура кваліфікаційної роботи
5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини
6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини
7. Захист кваліфікаційної роботи
8. Рекомендована література
Додатки
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Copyright owner: Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А., 2023 р.
Content type: Methodical recommendations
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Методичка_КР_2024_Еларту.pdf1,97 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları