Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Назва: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Автори: Крупа, Ольга Миколаївна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Карпик, Галина Вікторівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 7-чер-2024
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль, ТНТУ
Діапазон сторінок: 34
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційна робота є показником рівня отриманих знань, на підставі якої Екзаменаційна комісія визначає відповідність знань здобувачів вимогам освітньої програми та приймає рішення про присвоєння здобувачеві освітнього ступеня «бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Технології харчових виробництв», «Проєктування підприємств харчової промисловості», а також набуття навичок з проєктування підприємств харчової промисловості. Набуті знання та навички можуть бути використані під час виробничо-технологічної, проєктної діяльності випускників даної спеціальності.
Зміст: 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи
2. Організація виконання кваліфікаційної роботи
3. Тематика кваліфікаційних робіт
4. Структура кваліфікаційної роботи
5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини
6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини
7. Захист кваліфікаційної роботи
8. Рекомендована література
Додатки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Власник авторського права: Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А., 2023 р.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_КР_2024_Еларту.pdf1,97 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора