Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
ชื่อเรื่อง: | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання |
ผู้แต่ง: | Крупа, Ольга Миколаївна Дацишин, Катерина Євгенівна Карпик, Галина Вікторівна Сторож, Людмила Анатоліївна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с. |
วันที่เผยแพร่: | 2023 |
Date of entry: | 7-มิถ-2024 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль, ТНТУ |
Page range: | 34 |
บทคัดย่อ: | У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційна робота є показником рівня отриманих знань, на підставі якої Екзаменаційна комісія визначає відповідність знань здобувачів вимогам освітньої програми та приймає рішення про присвоєння здобувачеві освітнього ступеня «бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Технології харчових виробництв», «Проєктування підприємств харчової промисловості», а також набуття навичок з проєктування підприємств харчової промисловості. Набуті знання та навички можуть бути використані під час виробничо-технологічної, проєктної діяльності випускників даної спеціальності. |
Content: | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література Додатки |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117 |
Copyright owner: | Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А., 2023 р. |
Content type: | Methodical recommendations |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Методичка_КР_2024_Еларту.pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
Narzędzia administratora