このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Título : Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Autor : Крупа, Ольга Миколаївна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Карпик, Галина Вікторівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.
Fecha de publicación : 2023
Date of entry: 7-jun-2024
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, ТНТУ
Page range: 34
Resumen : У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційна робота є показником рівня отриманих знань, на підставі якої Екзаменаційна комісія визначає відповідність знань здобувачів вимогам освітньої програми та приймає рішення про присвоєння здобувачеві освітнього ступеня «бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Технології харчових виробництв», «Проєктування підприємств харчової промисловості», а також набуття навичок з проєктування підприємств харчової промисловості. Набуті знання та навички можуть бути використані під час виробничо-технологічної, проєктної діяльності випускників даної спеціальності.
Content: 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи
2. Організація виконання кваліфікаційної роботи
3. Тематика кваліфікаційних робіт
4. Структура кваліфікаційної роботи
5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини
6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини
7. Захист кваліфікаційної роботи
8. Рекомендована література
Додатки
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Copyright owner: Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А., 2023 р.
Content type: Methodical recommendations
Aparece en las colecciones: Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Методичка_КР_2024_Еларту.pdf1,97 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

管理ツール