Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-07T08:37:13Z | - |
dc.date.available | 2024-06-07T08:37:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційна робота є показником рівня отриманих знань, на підставі якої Екзаменаційна комісія визначає відповідність знань здобувачів вимогам освітньої програми та приймає рішення про присвоєння здобувачеві освітнього ступеня «бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Технології харчових виробництв», «Проєктування підприємств харчової промисловості», а також набуття навичок з проєктування підприємств харчової промисловості. Набуті знання та навички можуть бути використані під час виробничо-технологічної, проєктної діяльності випускників даної спеціальності. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 3. Тематика кваліфікаційних робіт | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 4. Структура кваліфікаційної роботи | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 7. Захист кваліфікаційної роботи | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 8. Рекомендована література | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Додатки | uk_UA |
dc.format.extent | 34 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А., 2023 р. | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль, ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Методичка_КР_2024_Еларту.pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools