Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-06-07T08:37:13Z-
dc.date.available2024-06-07T08:37:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А. Тернопіль: ТНТУ, 2023. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45117-
dc.description.abstractУ методичних вказівках наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційна робота є показником рівня отриманих знань, на підставі якої Екзаменаційна комісія визначає відповідність знань здобувачів вимогам освітньої програми та приймає рішення про присвоєння здобувачеві освітнього ступеня «бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисциплін «Технології харчових виробництв», «Проєктування підприємств харчової промисловості», а також набуття навичок з проєктування підприємств харчової промисловості. Набуті знання та навички можуть бути використані під час виробничо-технологічної, проєктної діяльності випускників даної спеціальності.uk_UA
dc.description.tableofcontents1. Мета і завдання кваліфікаційної роботиuk_UA
dc.description.tableofcontents2. Організація виконання кваліфікаційної роботиuk_UA
dc.description.tableofcontents3. Тематика кваліфікаційних робітuk_UA
dc.description.tableofcontents4. Структура кваліфікаційної роботиuk_UA
dc.description.tableofcontents5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частиниuk_UA
dc.description.tableofcontents6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частиниuk_UA
dc.description.tableofcontents7. Захист кваліфікаційної роботиuk_UA
dc.description.tableofcontents8. Рекомендована літератураuk_UA
dc.description.tableofcontentsДодаткиuk_UA
dc.format.extent34-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holderКрупа О.М., Дацишин К.Є., Карпик Г.В., Сторож Л.А., 2023 р.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль, ТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Методичка_КР_2024_Еларту.pdf1,97 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools