Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816
Назва: | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів |
Інші назви: | Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатоліївна Крупа, Ольга Миколаївна Yukalo, V. Datsyshyn, K. Storozh, L. Krupa, O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів / В. Юкало, К. Дацишин, Л. Сторож, О. Крупа // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 236. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L., Krupa O. (2020) Otrymannia syrovatkovykh hidrolizativ v umovakh zberezhennia pryrodnykh bioaktyvnykh peptydiv [Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 236 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 14-тра-2020 |
Дата внесення: | 3-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil; |
Часове охоплення: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
УДК: | 577.122.2/153.2 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 236 |
Початкова сторінка: | 236 |
Кінцева сторінка: | 236 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016 |
Перелік літератури: | 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318. 2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016. |
References: | 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318. 2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236.pdf | 425,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236.djvu | 21,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236__COVER.png | 599,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.