Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorYukalo, V.-
dc.contributor.authorDatsyshyn, K.-
dc.contributor.authorStorozh, L.-
dc.contributor.authorKrupa, O.-
dc.coverage.temporal14-15 травня 2020 року-
dc.coverage.temporal14-15 May 2020-
dc.date.accessioned2020-06-03T14:59:31Z-
dc.date.available2020-06-03T14:59:31Z-
dc.date.created2020-05-14-
dc.date.issued2020-05-14-
dc.identifier.citationОтримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів / В. Юкало, К. Дацишин, Л. Сторож, О. Крупа // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 236. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).-
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816-
dc.format.extent236-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020-
dc.relation.urihttps://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016-
dc.titleОтримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів-
dc.title.alternativeWhey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil;-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc577.122.2/153.2-
dc.relation.references1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318.-
dc.relation.references2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016.-
dc.relation.referencesen1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318.-
dc.relation.referencesen2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016.-
dc.identifier.citationenYukalo V., Datsyshyn K., Storozh L., Krupa O. (2020) Otrymannia syrovatkovykh hidrolizativ v umovakh zberezhennia pryrodnykh bioaktyvnykh peptydiv [Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 236 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя-
dc.citation.spage236-
dc.citation.epage236-
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя-
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.