Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Yukalo, V. | - |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. | - |
dc.contributor.author | Storozh, L. | - |
dc.contributor.author | Krupa, O. | - |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | - |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:31Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:31Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | - |
dc.date.issued | 2020-05-14 | - |
dc.identifier.citation | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів / В. Юкало, К. Дацишин, Л. Сторож, О. Крупа // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 236. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816 | - |
dc.format.extent | 236 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | - |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016 | - |
dc.title | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів | - |
dc.title.alternative | Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil; | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 577.122.2/153.2 | - |
dc.relation.references | 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318. | - |
dc.relation.references | 2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016. | - |
dc.relation.referencesen | 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318. | - |
dc.relation.referencesen | 2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016. | - |
dc.identifier.citationen | Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L., Krupa O. (2020) Otrymannia syrovatkovykh hidrolizativ v umovakh zberezhennia pryrodnykh bioaktyvnykh peptydiv [Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 236 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | - |
dc.citation.spage | 236 | - |
dc.citation.epage | 236 | - |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | - |
Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236.pdf | 425,23 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236.djvu | 21,82 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236__COVER.png | 599,06 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.