Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816

Tytuł: Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів
Inne tytuły: Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Крупа, Ольга Миколаївна
Yukalo, V.
Datsyshyn, K.
Storozh, L.
Krupa, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів / В. Юкало, К. Дацишин, Л. Сторож, О. Крупа // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 236. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L., Krupa O. (2020) Otrymannia syrovatkovykh hidrolizativ v umovakh zberezhennia pryrodnykh bioaktyvnykh peptydiv [Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 236 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Data wydania: 14-maj-2020
Date of entry: 3-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil;
Zakresu czasowego: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 577.122.2/153.2
Strony: 1
Zakres stron: 236
Główna strona: 236
Strona końcowa: 236
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816
ISBN: 978-966-305-093-5
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Związane URL literatura: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016
Wykaz piśmiennictwa: 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318.
2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016.
References: 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318.
2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi