霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816
Title: | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів |
Other Titles: | Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides |
Authors: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатоліївна Крупа, Ольга Миколаївна Yukalo, V. Datsyshyn, K. Storozh, L. Krupa, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів / В. Юкало, К. Дацишин, Л. Сторож, О. Крупа // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 236. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L., Krupa O. (2020) Otrymannia syrovatkovykh hidrolizativ v umovakh zberezhennia pryrodnykh bioaktyvnykh peptydiv [Whey proteins hydrolysates obtaining in conditions that keep natural bioactive peptides]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 236 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Issue Date: | 14-五月-2020 |
Date of entry: | 3-六月-2020 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil; |
Temporal Coverage: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
UDC: | 577.122.2/153.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 236 |
Start page: | 236 |
End page: | 236 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31816 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
URL for reference material: | https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016 |
References (Ukraine): | 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318. 2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016. |
References (International): | 1. Villa, C., Costa, J., Oliveira, M. B. P. P., & Mafra, I. (2018). Bovine Milk Allergens: A Comprehensive Review. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 17(1), 137–164. doi: 10.1111/1541-4337.12318. 2. Brandelli, A., Daroit, D.J., & Correa, A.P.F. (2015). Whey as a source of peptides with remarkable biological activities. Food Research International, 73, 149–161. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.016. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236.pdf | 425,23 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236.djvu | 21,82 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
FAPMT_2020_Yukalo_V-Whey_proteins_hydrolysates_obtaining_236__COVER.png | 599,06 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.