Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Назва: | Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Кушнірук, Наталія Василівна |
Приналежність: | Yukalo Volodymyr Datsyshyn Kateryna Kushniruk Natalya |
Бібліографічний опис: | Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116. |
Конференція/захід: | VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» |
Дата публікації: | лис-2018 |
Дата внесення: | 21-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Київ, Національний університет харчових технологій |
УДК: | УДК 637.127.576 |
Теми: | сироватка молока протеозо-пептонна фракція milk whey proteins |
Діапазон сторінок: | 115-116 |
Початкова сторінка: | 115 |
Кінцева сторінка: | 116 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429 |
Перелік літератури: | 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yukalo_Datsyshyn_Kushniruk.pdf | 189,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.