Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Назва: Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
Автори: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Приналежність: Yukalo Volodymyr
Datsyshyn Kateryna
Kushniruk Natalya
Бібліографічний опис: Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116.
Конференція/захід: VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Дата публікації: лис-2018
Дата внесення: 21-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київ, Національний університет харчових технологій
УДК: УДК 637.127.576
Теми: сироватка молока
протеозо-пептонна фракція
milk whey proteins
Діапазон сторінок: 115-116
Початкова сторінка: 115
Кінцева сторінка: 116
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Перелік літератури: 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yukalo_Datsyshyn_Kushniruk.pdf189,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.