Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Título: Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Affiliation: Yukalo Volodymyr
Datsyshyn Kateryna
Kushniruk Natalya
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116.
Conference/Event: VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Data de edición: Nov-2018
Date of entry: 21-Dec-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Київ, Національний університет харчових технологій
UDC: УДК 637.127.576
Palabras chave: сироватка молока
протеозо-пептонна фракція
milk whey proteins
Page range: 115-116
Start page: 115
End page: 116
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
References (Ukraine): 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsМатеріали інших конференцій, семінарів, читань

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Yukalo_Datsyshyn_Kushniruk.pdf189,31 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados