Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Títol: Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
Autor: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Affiliation: Yukalo Volodymyr
Datsyshyn Kateryna
Kushniruk Natalya
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116.
Conference/Event: VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Data de publicació: de -2018
Date of entry: 21-de -2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Київ, Національний університет харчових технологій
UDC: УДК 637.127.576
Paraules clau: сироватка молока
протеозо-пептонна фракція
milk whey proteins
Page range: 115-116
Start page: 115
End page: 116
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
References (Ukraine): 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2.
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Yukalo_Datsyshyn_Kushniruk.pdf189,31 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.