Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Başlık: | Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією |
Yazarlar: | Юкало, Володимир Глібович Дацишин, Катерина Євгенівна Кушнірук, Наталія Василівна |
Affiliation: | Yukalo Volodymyr Datsyshyn Kateryna Kushniruk Natalya |
Bibliographic description (Ukraine): | Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116. |
Conference/Event: | VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» |
Yayın Tarihi: | Kas-2018 |
Date of entry: | 21-Ara-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Київ, Національний університет харчових технологій |
UDC: | УДК 637.127.576 |
Anahtar kelimeler: | сироватка молока протеозо-пептонна фракція milk whey proteins |
Page range: | 115-116 |
Start page: | 115 |
End page: | 116 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429 |
References (Ukraine): | 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2. |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Yukalo_Datsyshyn_Kushniruk.pdf | 189,31 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.