Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Tytuł: Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією
Authors: Юкало, Володимир Глібович
Дацишин, Катерина Євгенівна
Кушнірук, Наталія Василівна
Affiliation: Yukalo Volodymyr
Datsyshyn Kateryna
Kushniruk Natalya
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В.Г. Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією / В.Г. Юкало, К.Є. Дацишин, Н.В. Кушнірук // Тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ. – 2018 р. – С. 115-116.
Konferencja/wydarzenie: VII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»
Data wydania: lis-2018
Date of entry: 21-gru-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Київ, Національний університет харчових технологій
UDC: УДК 637.127.576
Słowa kluczowe: сироватка молока
протеозо-пептонна фракція
milk whey proteins
Zakres stron: 115-116
Główna strona: 115
Strona końcowa: 116
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26429
Wykaz piśmiennictwa: 1. McSweeney PLH, O’Mahony JA. Advanced Dairy Chemistry. Proteins: Applied Aspects. Fouth Edition. New York: Springer, 2016. 498. DOI: 10.1007/978-1-4939-2800-2. 2. Dairy chemistry and Biochemistry (Second Edition)/ P.F. Fox,T.Uniacke, P.L.H. Mc Sweeney, J.A. O'Mahony . New York: Springer, 2015. 585 p. DOI: 10.1007/978-3-319-14892-2.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Yukalo_Datsyshyn_Kushniruk.pdf189,31 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi