Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119
Назва: Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Бібліографічний опис: Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Дацишин К.Є., Крупа О.М, Сторож Л.А. Т.: ТНТУ, 2022. 86 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 7-чер-2024
Країна (код): UA
Зміст: Практична робота №1 Розрахунки процесу нормалізації у виробництві молочних продуктів 2
Практична робота №2 Технологічні розрахунки виробництва питних видів молока різних видів 6
Практична робота №3 Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних продуктів різних видів 17
Практична робота №4 Технологічні розрахунки виробництва морозива 50
Практична робота №5 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового 54
Практична робота №6 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового з наповнювачами 59
Практична робота №7 Технологічні розрахунки виробництва спредів 62
Практична робота №8 Технологічні розрахунки виробництва твердих сичужних сирів різних видів 69
Практична робота №9 Технологічні розрахунки виробництва м’яких і розсільних сирів 74
Практична робота №10 Технологічні розрахунки виробництва плавлених сирів 77
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119
Власник авторського права: Дацишин К.Є., Крупа О.М., сторож Л.А.
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора