このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119
タイトル: Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
著者: Дацишин, Катерина Євгенівна
Крупа, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Дацишин К.Є., Крупа О.М, Сторож Л.А. Т.: ТНТУ, 2022. 86 с.
発行日: 2022
Date of entry: 7-6月-2024
Country (code): UA
Content: Практична робота №1 Розрахунки процесу нормалізації у виробництві молочних продуктів 2
Практична робота №2 Технологічні розрахунки виробництва питних видів молока різних видів 6
Практична робота №3 Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних продуктів різних видів 17
Практична робота №4 Технологічні розрахунки виробництва морозива 50
Практична робота №5 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового 54
Практична робота №6 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового з наповнювачами 59
Практична робота №7 Технологічні розрахунки виробництва спредів 62
Практична робота №8 Технологічні розрахунки виробництва твердих сичужних сирів різних видів 69
Практична робота №9 Технологічні розрахунки виробництва м’яких і розсільних сирів 74
Практична робота №10 Технологічні розрахунки виробництва плавлених сирів 77
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119
Copyright owner: Дацишин К.Є., Крупа О.М., сторож Л.А.
出現コレクション:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf2,73 MBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール