Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-06-07T08:53:42Z-
dc.date.available2024-06-07T08:53:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Дацишин К.Є., Крупа О.М, Сторож Л.А. Т.: ТНТУ, 2022. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119-
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №1 Розрахунки процесу нормалізації у виробництві молочних продуктів 2uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №2 Технологічні розрахунки виробництва питних видів молока різних видів 6uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №3 Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних продуктів різних видів 17uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №4 Технологічні розрахунки виробництва морозива 50uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №5 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового 54uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №6 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового з наповнювачами 59uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №7 Технологічні розрахунки виробництва спредів 62uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №8 Технологічні розрахунки виробництва твердих сичужних сирів різних видів 69uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №9 Технологічні розрахунки виробництва м’яких і розсільних сирів 74uk_UA
dc.description.tableofcontentsПрактична робота №10 Технологічні розрахунки виробництва плавлених сирів 77uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.rights.holderДацишин К.Є., Крупа О.М., сторож Л.А.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора