Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-07T08:53:42Z | - |
dc.date.available | 2024-06-07T08:53:42Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» / Уклад.: Дацишин К.Є., Крупа О.М, Сторож Л.А. Т.: ТНТУ, 2022. 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45119 | - |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №1 Розрахунки процесу нормалізації у виробництві молочних продуктів 2 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №2 Технологічні розрахунки виробництва питних видів молока різних видів 6 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №3 Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних продуктів різних видів 17 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №4 Технологічні розрахунки виробництва морозива 50 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №5 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового 54 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №6 Технологічні розрахунки виробництва масла вершкового з наповнювачами 59 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №7 Технологічні розрахунки виробництва спредів 62 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №8 Технологічні розрахунки виробництва твердих сичужних сирів різних видів 69 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №9 Технологічні розрахунки виробництва м’яких і розсільних сирів 74 | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Практична робота №10 Технологічні розрахунки виробництва плавлених сирів 77 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.rights.holder | Дацишин К.Є., Крупа О.М., сторож Л.А. | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора