Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791
Назва: | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою |
Інші назви: | Development of the tonic dairy fermented beverage technology |
Автори: | Журбик, Р. І. Дацишин, Катерина Євгенівна Zhurbyk, R. I. Datsyshyn, K. Ye. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Журбик Р. І. Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою / Р. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 292. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Zhurbyk R. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Rozroblennia tekhnolohii tonizuiuchoho molokovmisnoho fermentovanoho napoiu [Development of the tonic dairy fermented beverage technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 292 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Конференція/захід: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата публікації: | 6-гру-2023 |
Дата внесення: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
УДК: | 637.138 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 292 |
Початкова сторінка: | 292 |
Кінцева сторінка: | 292 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Перелік літератури: | 1. Технологія молочних продуктів: підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с. 2. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с. |
References: | 1. Tekhnolohiia molochnykh produktiv: pidruchnyk, H. Ye. Polishchuk, O. V. Hrek, T. A. Skorchenko and other; M-vo osvity i nauky Ukrainy, Nats. un-t kharch. tekhnol, Kyiv : NUKhT, 2013, 502 p. 2. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292.pdf | 531,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292.djvu | 19,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292__COVER.png | 479,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.