Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791
Tytuł: | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою |
Inne tytuły: | Development of the tonic dairy fermented beverage technology |
Authors: | Журбик, Р. І. Дацишин, Катерина Євгенівна Zhurbyk, R. I. Datsyshyn, K. Ye. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Журбик Р. І. Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою / Р. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 292. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Zhurbyk R. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Rozroblennia tekhnolohii tonizuiuchoho molokovmisnoho fermentovanoho napoiu [Development of the tonic dairy fermented beverage technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 292 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 6-gru-2023 |
Date of entry: | 21-sty-2024 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.138 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 292 |
Główna strona: | 292 |
Strona końcowa: | 292 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Технологія молочних продуктів: підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с. 2. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с. |
References: | 1. Tekhnolohiia molochnykh produktiv: pidruchnyk, H. Ye. Polishchuk, O. V. Hrek, T. A. Skorchenko and other; M-vo osvity i nauky Ukrainy, Nats. un-t kharch. tekhnol, Kyiv : NUKhT, 2013, 502 p. 2. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292.pdf | 531,21 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292.djvu | 19,36 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292__COVER.png | 479,49 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi