Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791

Tytuł: Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою
Inne tytuły: Development of the tonic dairy fermented beverage technology
Authors: Журбик, Р. І.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Zhurbyk, R. I.
Datsyshyn, K. Ye.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Журбик Р. І. Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою / Р. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 292. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Zhurbyk R. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Rozroblennia tekhnolohii tonizuiuchoho molokovmisnoho fermentovanoho napoiu [Development of the tonic dairy fermented beverage technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 292 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.138
Strony: 1
Zakres stron: 292
Główna strona: 292
Strona końcowa: 292
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Технологія молочних продуктів: підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с.
2. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
References: 1. Tekhnolohiia molochnykh produktiv: pidruchnyk, H. Ye. Polishchuk, O. V. Hrek, T. A. Skorchenko and other; M-vo osvity i nauky Ukrainy, Nats. un-t kharch. tekhnol, Kyiv : NUKhT, 2013, 502 p.
2. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi