Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791
Заглавие: | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою |
Други Заглавия: | Development of the tonic dairy fermented beverage technology |
Автори: | Журбик, Р. І. Дацишин, Катерина Євгенівна Zhurbyk, R. I. Datsyshyn, K. Ye. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Журбик Р. І. Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою / Р. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 292. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Zhurbyk R. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Rozroblennia tekhnolohii tonizuiuchoho molokovmisnoho fermentovanoho napoiu [Development of the tonic dairy fermented beverage technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 292 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Дата на Публикуване: | 6-Дек-2023 |
Date of entry: | 21-Яну-2024 |
Издател: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.138 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 292 |
Start page: | 292 |
End page: | 292 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Технологія молочних продуктів: підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с. 2. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с. |
References (International): | 1. Tekhnolohiia molochnykh produktiv: pidruchnyk, H. Ye. Polishchuk, O. V. Hrek, T. A. Skorchenko and other; M-vo osvity i nauky Ukrainy, Nats. un-t kharch. tekhnol, Kyiv : NUKhT, 2013, 502 p. 2. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292.pdf | 531,21 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292.djvu | 19,36 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MNPK_2023_Zhurbyk_R_I-Development_of_the_tonic_292__COVER.png | 479,49 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.