Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖурбик, Р. І.
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна
dc.contributor.authorZhurbyk, R. I.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K. Ye.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:21Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:21Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationЖурбик Р. І. Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою / Р. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 292. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43791-
dc.format.extent292
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleРозроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою
dc.title.alternativeDevelopment of the tonic dairy fermented beverage technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.138
dc.relation.references1. Технологія молочних продуктів: підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с.
dc.relation.references2. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
dc.relation.referencesen1. Tekhnolohiia molochnykh produktiv: pidruchnyk, H. Ye. Polishchuk, O. V. Hrek, T. A. Skorchenko and other; M-vo osvity i nauky Ukrainy, Nats. un-t kharch. tekhnol, Kyiv : NUKhT, 2013, 502 p.
dc.relation.referencesen2. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
dc.identifier.citationenZhurbyk R. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Rozroblennia tekhnolohii tonizuiuchoho molokovmisnoho fermentovanoho napoiu [Development of the tonic dairy fermented beverage technology]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 292 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage292
dc.citation.epage292
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.