霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792

Title: Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання
Other Titles: The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment
Authors: Журбик, А. І.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Zhurbyk, A. I.
Datsyshyn, K. Ye.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Журбик А. І. Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання / А. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 293. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Zhurbyk A. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Vplyv riznykh reahentiv na vykhid molochno-roslynnoho syru pry termokyslotnomu sposobi yoho otrymannia [The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 293 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 6-十二月-2023
Date of entry: 21-一月-2024
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.1
635.655
Number of pages: 1
Page range: 293
Start page: 293
End page: 293
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
2. Назаренко І.В., Малиновська М. Д. Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру // Вісник Сумського національного аграрного університету. 2017. 5/2 (32). С. 85-88.
3. Гонський, О. Г., Бабак, Є. М., Бережна, М. М., & Попов, В. О. (2006). Патент України на корисну модель 106866. Київ: Український інститут інтелектуальної власності.
References (International): 1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
2. Nazarenko I.V., Malynovska M. D. Perevaha termokyslotnoho metodu koahuliatsii bilkiv moloka pry vyrobnytstvi kyslomolochnoho syru, Visnyk Sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2017. 5/2 (32). P. 85-88.
3. Honskyi, O. H., Babak, Ye. M., Berezhna, M. M., & Popov, V. O. (2006). Patent Ukrainy na korysnu model 106866. Kyiv: Ukrainskyi instytut intelektualnoi vlasnosti.
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.