Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792

Назва: Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання
Інші назви: The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment
Автори: Журбик, А. І.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Zhurbyk, A. I.
Datsyshyn, K. Ye.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Журбик А. І. Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання / А. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 293. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Zhurbyk A. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Vplyv riznykh reahentiv na vykhid molochno-roslynnoho syru pry termokyslotnomu sposobi yoho otrymannia [The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 293 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 637.1
635.655
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 293
Початкова сторінка: 293
Кінцева сторінка: 293
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Перелік літератури: 1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
2. Назаренко І.В., Малиновська М. Д. Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру // Вісник Сумського національного аграрного університету. 2017. 5/2 (32). С. 85-88.
3. Гонський, О. Г., Бабак, Є. М., Бережна, М. М., & Попов, В. О. (2006). Патент України на корисну модель 106866. Київ: Український інститут інтелектуальної власності.
References: 1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
2. Nazarenko I.V., Malynovska M. D. Perevaha termokyslotnoho metodu koahuliatsii bilkiv moloka pry vyrobnytstvi kyslomolochnoho syru, Visnyk Sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2017. 5/2 (32). P. 85-88.
3. Honskyi, O. H., Babak, Ye. M., Berezhna, M. M., & Popov, V. O. (2006). Patent Ukrainy na korysnu model 106866. Kyiv: Ukrainskyi instytut intelektualnoi vlasnosti.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.