Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorЖурбик, А. І.
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна
dc.contributor.authorZhurbyk, A. I.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K. Ye.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationЖурбик А. І. Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання / А. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 293. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792-
dc.format.extent293
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleВплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання
dc.title.alternativeThe influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.1
dc.subject.udc635.655
dc.relation.references1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
dc.relation.references2. Назаренко І.В., Малиновська М. Д. Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру // Вісник Сумського національного аграрного університету. 2017. 5/2 (32). С. 85-88.
dc.relation.references3. Гонський, О. Г., Бабак, Є. М., Бережна, М. М., & Попов, В. О. (2006). Патент України на корисну модель 106866. Київ: Український інститут інтелектуальної власності.
dc.relation.referencesen1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
dc.relation.referencesen2. Nazarenko I.V., Malynovska M. D. Perevaha termokyslotnoho metodu koahuliatsii bilkiv moloka pry vyrobnytstvi kyslomolochnoho syru, Visnyk Sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2017. 5/2 (32). P. 85-88.
dc.relation.referencesen3. Honskyi, O. H., Babak, Ye. M., Berezhna, M. M., & Popov, V. O. (2006). Patent Ukrainy na korysnu model 106866. Kyiv: Ukrainskyi instytut intelektualnoi vlasnosti.
dc.identifier.citationenZhurbyk A. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Vplyv riznykh reahentiv na vykhid molochno-roslynnoho syru pry termokyslotnomu sposobi yoho otrymannia [The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 293 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage293
dc.citation.epage293
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi