Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792

Tytuł: Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання
Inne tytuły: The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment
Authors: Журбик, А. І.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Zhurbyk, A. I.
Datsyshyn, K. Ye.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Журбик А. І. Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отримання / А. І. Журбик, Катерина Євгенівна Дацишин // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 293. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Zhurbyk A. I., Datsyshyn K. Ye. (2023) Vplyv riznykh reahentiv na vykhid molochno-roslynnoho syru pry termokyslotnomu sposobi yoho otrymannia [The influence of different reagents on the yield of dairy-vegetable cheese by the thermo-acid method of its obtainment]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 293 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.1
635.655
Strony: 1
Zakres stron: 293
Główna strona: 293
Strona końcowa: 293
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43792
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
2. Назаренко І.В., Малиновська М. Д. Перевага термокислотного методу коагуляції білків молока при виробництві кисломолочного сиру // Вісник Сумського національного аграрного університету. 2017. 5/2 (32). С. 85-88.
3. Гонський, О. Г., Бабак, Є. М., Бережна, М. М., & Попов, В. О. (2006). Патент України на корисну модель 106866. Київ: Український інститут інтелектуальної власності.
References: 1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
2. Nazarenko I.V., Malynovska M. D. Perevaha termokyslotnoho metodu koahuliatsii bilkiv moloka pry vyrobnytstvi kyslomolochnoho syru, Visnyk Sumskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu. 2017. 5/2 (32). P. 85-88.
3. Honskyi, O. H., Babak, Ye. M., Berezhna, M. M., & Popov, V. O. (2006). Patent Ukrainy na korysnu model 106866. Kyiv: Ukrainskyi instytut intelektualnoi vlasnosti.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi