Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 45 з 45
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Vertical farming: an important step towards the green cities of the future | Грицай, Лілія; Hrytsai, Liliia |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | Ковальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів | Сачко, А. В.; Губський, С. М.; Sachko, A.; Gubsky, S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку | Сельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Для нотаток | - |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайного | Сема, О. В.; Аксьонова, О. Ф.; Sema, O.; Aksonova, O. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнання | Стецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Видавнича сторінка | - |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного | Воробець, М. М.; Кобаса, І. М.; Євлаш, В. В.; Vorobets, M. M.; Kobasa, I. M.; Evlash, V. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молока | Василишин, А. М.; Vasylyshyn, A. M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом | Далєвська, Діана; Криськова, Лариса Петрівна; Заставна, А.; Dalievska, D.; Kryskova, L.; Zastavna, A. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Законодавче забезпечення управління відходами | Стручок, Володимир; Struchok, V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилком | Сукманов, В. О.; Ліхоліп, І. А.; Sukmanov, V. O.; Likholip, I. A. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати | Васильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктів | Свергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Світ харчових продуктів у рекламі | Криськова, С. А.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Лариса Петрівна; Kryskova, S.; Lisovska, T.; Kryskova, L. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчування | Кошик, Т. В.; Розбицька, Т. В.; Koshyk, T. V.; Rozbytska, T. V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів | Третяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинами | Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживання | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки | Марцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Зміст | - |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Хімічний склад та корисні властивості какао-масла | Копчак, Наталія Григорівна; Kopchak, N. H. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування | Бабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка | Назарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Функціоналізовані полімерні щітки, прищеплені на наночастинки сіліки для видалення кадмію (ii) з питної води | Стецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням | Базар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Харчові барвники | Стефанишин, В. В.; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Stefanyshyn, V.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Редакційні сторінки | - |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людини | Патика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L | Карпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини | Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Сироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловості | Григоренко, Н. О.; Дмитруха, Н. М.; Андрусишина, І. М. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного ряду | Андрусишина, І. М.; Лампека, О. Г.; Патика, Т. І.; Andrusyshyna, I. M.; Lampeka, O. G.; Patyka, T. I. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування | Сукманов, В. О.; Тюркіна, О. А.; Sukmanov, V. O.; Turkina, O. A. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіття | Боднарчук, Григорій; Шкоропад, Назар; Покотило, Олег; Bodnarchuk, Hrihoriy; Shkoropad, Nazar; Pokotylo, Oleh |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів | Протасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Титульні сторінки | - |
Proceedings Book | 22-вер-2022 | 12-жов-2022 | Збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 45 з 45