Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) : [45] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Інститут медицини праці ім. Ю.І. Кундієва (м. Київ, Україна)
  • Вармінсько-Мазурський університет (Польща)
  • Словацький сільськогосподарський університет (Словаччина)
  • Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне,Україна)
  • Національний університет «Львівська політехніка» (м. Львів, Україна)
  • Поліський національний університет (м. Житомир,Україна)
  • Польська академія здоров’я (Польща)

Дата проведення: 22 – 23 вересня 2022 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
  • Процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Для участі в роботі конференції необхідно до 12 вересня 2022 року надіслати на адресу оргкомітету тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.

Інформаційні повідомлення:

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий секретар:
Кравченюк Христина Юріївна — к.т.н., асистент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Тел. +380 97 861 54 77
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
3
5
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
8
10
11
12
14
15
17
18
19
20
22
ХАРЧОВА ХІМІЯ, БІОХІМІЯ, БІОТЕХНОЛОГІЯ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
24
26
27
30
32
33
34
35
37
38
39
42
43
44
45
46
47
48
БЕЗПЕЧНІСТЬ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
49
52
53
54
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧОГО ТА РЕСТОРАННОГО ХАРЧУВАННЯ
56
58
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
59
61
63
64
 
65
67

Content


1
3
5
INNOVATIVE TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION
8
10
11
12
14
15
17
18
19
20
22
FOOD CHEMISTRY, BIOCHEMISTRY, BIOTECHNOLOGY AND FUNCTIONAL FOOD PRODUCTS
24
26
27
30
32
33
34
35
37
38
39
42
43
44
45
46
47
48
SAFETY AND QUALITY CONTROL OF FOOD PRODUCTS
49
52
53
54
HEALTH AND RESTAURANT NUTRITION TECHNOLOGY
56
58
FOOD PRODUCTION PROCESSES AND DEVICES
59
61
63
64
 
65
67

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 45 з 45
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Vertical farming: an important step towards the green cities of the futureГрицай, Лілія; Hrytsai, Liliia
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробівКовальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктівСачко, А. В.; Губський, С. М.; Sachko, A.; Gubsky, S.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Для нотаток-
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки барбарису звичайногоСема, О. В.; Аксьонова, О. Ф.; Sema, O.; Aksonova, O.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Формування прищеплених полімерних наношарів для запобігання забрудненню стінок харчового обладнанняСтецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Видавнича сторінка-
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничногоВоробець, М. М.; Кобаса, І. М.; Євлаш, В. В.; Vorobets, M. M.; Kobasa, I. M.; Evlash, V. V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Інноваційні особливості сепаратора-бактофуги в очищенні молокаВасилишин, А. М.; Vasylyshyn, A. M.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодомДалєвська, Діана; Криськова, Лариса Петрівна; Заставна, А.; Dalievska, D.; Kryskova, L.; Zastavna, A.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Законодавче забезпечення управління відходамиСтручок, Володимир; Struchok, V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Дослідження реологічних властивостей макаронних виробів, збагачених каштановою мукою та бджолиним пилкомСукманов, В. О.; Ліхоліп, І. А.; Sukmanov, V. O.; Likholip, I. A.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішуватиВасильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктівСвергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Світ харчових продуктів у рекламіКриськова, С. А.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Лариса Петрівна; Kryskova, S.; Lisovska, T.; Kryskova, L.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Переваги впровадження системи HACCP в закладах громадського харчуванняКошик, Т. В.; Розбицька, Т. В.; Koshyk, T. V.; Rozbytska, T. V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинамиБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживанняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктівБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнкиМарцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Зміст-
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Хімічний склад та корисні властивості какао-маслаКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, N. H.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Характеристика вмісту магнію в продуктах харчуванняБабієнко, В. В.; Мокієнко, А. В.; Горошков, О. В.; Коболев, Е. В.; Шейх, А. Д. Х.; Суворова, А. С.; Babienko, V. V.; Mokienko, A. V.; Goroshkov, O. V.; Koboliev, E. V.; Seikh, A. D. H.; Suvorova, A. S.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Яблучна кислота – ідеальна харчова добавкаНазарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексуВічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Функціоналізовані полімерні щітки, прищеплені на наночастинки сіліки для видалення кадмію (ii) з питної водиСтецишин, Ю. Б.; Панченко, Ю. В.; Васильєв, В. П.; Дончак, В. А.; Stetsyshyn, Y.; Panchenko, Y.; Vasilev, V.; Donchak, V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Харчові барвникиСтефанишин, В. В.; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Stefanyshyn, V.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Редакційні сторінки-
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Комплекс взаємодії раціону і продуктів з геномом, що обумовлює метаболізм людиниПатика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria LКарпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировиниЦісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Сироп сорго як перспективний натуральний цукрозамінник у харчовій промисловостіГригоренко, Н. О.; Дмитруха, Н. М.; Андрусишина, І. М.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Оцінка мінерального складу олійного зерна різного походження як важливого джерела мікронутріентів антиоксидантного рядуАндрусишина, І. М.; Лампека, О. Г.; Патика, Т. І.; Andrusyshyna, I. M.; Lampeka, O. G.; Patyka, T. I.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагуванняСукманов, В. О.; Тюркіна, О. А.; Sukmanov, V. O.; Turkina, O. A.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіттяБоднарчук, Григорій; Шкоропад, Назар; Покотило, Олег; Bodnarchuk, Hrihoriy; Shkoropad, Nazar; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продуктАрутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробівПротасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Титульні сторінки-
Proceedings Book22-вер-202212-жов-2022Збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 45 з 45