Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38930
Назва: | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки |
Інші назви: | Influence of defects of working surfaces of technological equipment on the efficiency of sanitary processing |
Автори: | Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Р. Ю. Kravcheniuk, K. Kryskova, L. Kravcheniuk, R. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Кравченюк Х. Ю. Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки / Христина Юріївна Кравченюк, Лариса Петрівна Криськова, Р. Ю. Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 63. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2022) Vplyv defektiv robochykh poverkhon tekhnolohichnoho obladnannia na efektyvnist sanitarnoi obrobky [Influence of defects of working surfaces of technological equipment on the efficiency of sanitary processing]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 63 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 637.028 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 63 |
Початкова сторінка: | 63 |
Кінцева сторінка: | 63 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38930 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63.pdf | 259,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63.djvu | 15,64 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Kravcheniuk_K-Influence_of_defects_of_63__COVER.png | 461,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.